Vincere stel zich voor

Arno Mak is oprichter van Vincere, een verslavingszorginstelling met maar liefst vier vestigingen in Nederland en vier in het buitenland. Als voetbalsupporter en oud voetballer, heeft Arno goede banden met de voetbalwereld en met name Roda JC.

Verslavingen werden altijd doodgezwegen in de voetbalwereld. De laatste jaren wordt het onderwerp steeds vaker bespreekbaar gemaakt en komen er ook steeds meer (oud)voetballers met verhalen over hun verslaving. Denk maar eens aan de bekende verhalen van Wim Kieft, Luc Nilis, Diego Maradona en Fernando Ricksen. Niet alleen drugs en alcohol zijn middelen die misbruikt worden door (oud)voetballers of voetbalsupporters. Ook zijn er veel mensen met een gok- of seksverslaving."

‘Improving your lifestyle‘ is de slogan van Vincere en tevens de kern van alle behandelingen. Het uiteindelijke doel is dus niet alleen het behandelen van de verslaving maar ook om de kwaliteit van het leven te optimaliseren door het verbeteren van de gehele leefstijl.

Samen met Roda JC starten wij de 40 Dagen Nee campagne. De bedoeling van deze campagne is dat tijdens de vastentijd: 40 dagen na carnaval geen alcohol genuttigd mag worden. Tijdens deze 40 dagen onthouding word je bewust van je alcoholgebruik en wat alcohol met je lichaam en geest doet.

Doe jij ook mee met 40 Dagen Nee?
www.40dagennee.nl